AcasăSPORTCroatul Srna l-a vizitat pe "Tata Lucescu"

Croatul Srna l-a vizitat pe „Tata Lucescu”

Intra in al 9-lea an de contract cu Sahtior, club cu care a castigat numeroase trofee, cel mai important fiind Cupa UEFA, insa Mircea Lucescu i-a respins intotdeauna cererile de transfer.

Dario Srna si Mircea Lucescu au castigat impreuna Cupa UEFA, in 2009

Poate si din acest motiv, relatia lui Srna cu tehnicianul roman este una extrem de apropiata. Capitanul „minerilor” nu s-a suparat ca a fost „sechestrat” pe „Donbass Arena”, si-a primit rasplata financiara, iar recunoasterea si aprecierea antrenorului l-au facut sa se simta precum copilul sau de suflet.

Srna este jucatorul Sahtiorului din 2003

Ieri, Dario Srna si-a facut timp pentru o scurta escala la Bucuresti, internationalul Razvan Rat asteptandu-l la aeroport pentru a-l conduce spre Spitalul „Universitar”. Cele doua aripi ale Sahtiorului l-au vizitat pe Mircea Lucescu, din delegatie facand parte si presedintele clubului, Sergei Palkin.

Sfaturi pentru preparatorul Nicolini

Impreuna cu Palkin a venit in Romania si Carlo Nicolini, preparatorul fizic al campioanei Ucrainei. Misiunea acestuia a fost aceea de a primi de la Mircea Lucescu programul pentru pregatirea jucatorilor in stagiile din Emiratele Arabe Unite (Dubai) si Spania (Alicante). Palkin, Nicolini, Srna, Rat si Artur Glusenko (medicul formatiei Sahtior) au parasit aseara tara, indreptandu-se spre Donetk. Ieri a fost programata reunirea echipei dupa vacanta de iarna.

Antrenorul revine pe banca la amicalul cu Rapid?

Seful Sectiei de chirurgie toracica de la Institutul „Marius Nasta”, profesorul doctor Ioan Cordos, a estimat o revenire la activitatea profesionala pentru antrenorul Mircea Lucescu in jurul datei de 15 februarie. „Domnul Lucescu este un tip robust, al carui organism a reactionat perfect in timpul operatiei. Cred ca va putea fi externat in sapte-opt zile, iar in circa trei, patru saptamani si-ar putea relua usor, usor si activitatea de antrenor”, a declarat Cordos. Daca spusele doctorului se vor adeveri, atunci „Il Luce” va reveni pe banca tehnica a Sahtiorului fix la meciul amical cu Rapid, programat pe 16 februarie, in cantonamentul din Antalya. Primul joc oficial va fi pe 3 martie, cu Dnerp Dnepropetrovsk, in campionat.

„Il Luce” – interzis sa priveasca la televizor!

Mircea Lucescu se recupereaza excelent dupa operatia suferita duminica, insa, chiar si asa, medicii i-au interzis cu desavarsire sa se uite la televizor. Riscul emotional ar fi prea puternic pentru un pacient ajuns la 66 de ani si care in 2009 a suferit o interventie chirurgicala pe inima. In plus, echipa de doctori care-l supravegheaza vrea sa rareasca numarul vizitelor pe care „Il Luce” le primeste, tocmai pentru ca reputatul tehnician sa aiba parte de cat mai multa odihna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger