AcasăSPORTCroatii dau vina pe brigada de arbitri dupa eliminarea de la Euro...

Croatii dau vina pe brigada de arbitri dupa eliminarea de la Euro 2012: „Am fost furati!”

Croatii au solicitat ofsaid la faza golului marcat de Navas

Jucatorii lui Slaven Bilic invoca neacordarea a doua lovituri de la 11 metri in duelul decisiv cu Spania de la Gdansk, iar presa croata scrie ca golul lui Navas, din minutul 88, ar fi fost marcat din ofsaid.

Croatii au solicitat ofsaid la faza golului marcat de Navas

Reprezentativa Croatiei a fost invinsa cu 0-1 de Spania, luni seara, la Gdansk, si eliminata de la Euro 2012. Polemica a continuat, ieri, cand dinspre Zagreb s-a strigat ca arbitrul neamt Wolfgang Stark le-a furat elevilor lui Slaven Bilic dreptul de a juca in sferturile de finala. Croatii invoca neacordarea a doua penalty-uri.

Prima data, la un fault comis de Ramos asupra lui Mandzukic, petrecut in minutul 25. „Stark putea da 11 metri!”, au recunoscut si jurnalistii spanioli de la „As”. A doua faza a avut loc cu cinci minute inainte de final, cand catalanul Sergio Busquets a dat de pamant cu croatul Corluka, la un corner batut de estici. „Mijlocasul Barcelonei l-a lovit in mod clar”, a concluzionat, fair-play, cotidianul madrilen  „As”. De ramarcat faptul ca, daca meciul de la Gdansk s-ar fi incheiat 1-1, atunci Italia ar fi plecat acasa, in timp ce Spania si Croatia s-ar fi calificat impreuna in „sferturi”. Presa croata sustine ca exista mari suspiciuni si vizavi de faza golului marcat de Spania, in minutul 88, prin Jesus Navas, cand cel care a pasat decisiv pentru jucatorul Sevillei, respectiv Iniesta, s-ar fi aflat in pozitie afara din joc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger