AcasăSPORTCristiano Ronaldo, vazut la masa cu patronul lui PSG

Cristiano Ronaldo, vazut la masa cu patronul lui PSG

Cristiano Ronaldo arata cu degetul spre viitoarea sa destinatie

Superstarul Realului,  ne referim aici la Cristiano Ronaldo, da tot mai multe semnale cum ca aventura sa in Spania a luat sfarsit.

Cristiano Ronaldo arata cu degetul spre viitoarea sa destinatie

Mai intai, CR7 si-a scos la vanzare cele doua vile detinute in capitala Madrid. Iar saptamana trecuta tocmai s-a intalnit, la Paris, cu Nasser Al-Khelaifi, nimeni altul decat multimiliardarul patron al clubului PSG. Conform publicatiei „France Football”, subiectul central al discutiei celor doi a fost transferul portughezului la campioana din Ligue 1.
Culmea este ca Ronaldo a mers la Paris miercuri, chiar a doua zi dupa ce a marcat un hattrick in meciul Real Madrid – VfL Wolfsburg, scor 3-0, rezultat in urma caruia „galacticii” au reusit sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor. CR7 a mers la Paris cu avionul sau privat si a fost insotit in calatoria sa de asistentul sau personal si de Anass Oufiz, un prieten agent FIFA. Pe Aeroportul „Charles de Gaulle”, fotbalistul a fost preluat de un sofer trimis de Al-Khelaifi, care l-a condus la Hotelul „Costes”, locul intalnirii cu boss-ul lui PSG. A doua zi, joi dimineata, Cristiano a revenit la Madrid, avionul sau aterizand pe un terminal privat al aeroportului „Barajas”; la 11.00, lusitanul era prezent la antrenamentul lui Real, jovial, ca si cum nimic nu se intamplase!
Ca o informatie in plus, „France Football” anunta ca aceasta ar fi fost a cincea intalnire la Paris intre triplul castigator al „Balonului de Aur” si patronul clubului PSG.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger