AcasăSPORTCristiano Ronaldo, tinta ironiilor unui antrenor catalan

Cristiano Ronaldo, tinta ironiilor unui antrenor catalan

(foto: soccercaffe.com)

Cristiano Ronaldo a fost ridiculizat de Carles Rexach, fost antrenor al FC Barcelona, acesta anuntand ca tristetea fotbalistului reprezinta un sacrilegiu.

(foto: soccercaffe.com)

Anuntul facut de Cristiano Ronaldo, starul de la Real Madrid, a incins spiritele nu doar in tabara madrilena, ci si in cea a rivalilor de la FC Barcelona, un fost antrenor al echipei catalane, Carles Rexach, persiflandu-l pe acesta.

„Daca Ronaldo e trist, atunci restul oamenilor ar trebui sa iasa in strada si sa planga, a declarat, sarcastic, Carles Rexach, citat de goal.com.

Fostul antrenor catalan, in varsta de 65 de ani, a enuntat ca fotbalistul madrilen nu ar trebui sa se planga. Cristiano Ronaldo fiind unul dintre cei mai buni sportivi din lume, avand totodata si tot ce isi doreste.

„Cristiano Ronaldo nu ar trebui sa ceara mai multe de la viata. E un jucator de tot, are de toate. E sanatos tun, are bani, e un om de suscces, e unul dintre cei mai buni fostbalisti din lume. Nu stiu ce altceva si-ar dori deoarece, in cazul sau, a fi trist reprezinta un sacrilegiu”a adaugat Carles Rexach.

Declaratia lui Carles Rexach, care a antrenat toate cele trei echipe ale clubului catalan, respectiv juniori, „B” si FC Barcelona, soseste dupa ce Cristiano Ronaldo nu a sarbatorit cele doua goluri marcate in meciul cu Granada motivand ca este trist.

„Sunt trist din cauza unor considerente profesionale pe care clubul le cunoaste. Din acest motiv nu am celebrat golurile. Sunt trist”, a explicat Cristiano Ronaldo.

author avatar
Ionut Zgimbau
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger