AcasăSPORTCristiano Ronaldo și o obsesie de milioane: ceasurile de lux

Cristiano Ronaldo și o obsesie de milioane: ceasurile de lux

Dincolo de o luptă continuă cu Lionel Messi pentru titlul de cel mai bun fotbalist al planetei, care durează de mai bine de 20 de ani, Cristiano Ronaldo își face timp și pentru hobby-urile sale.

Cea mai costisitoare pasiune a fotbalistului rămâne fără doar și poate cea pentru ceasuri. Interesul portughezului pentru ceasuri scumpe a fost vizibil încă de pe vremea când juca la Real Madrid. Conform publicației britanice Daily Mail, CR7 a fost văzut, pe atunci, purtând unul dintre cele 6 exemplare de  „Grand Baguette Diamond” din lume, un ceas a cărui valoare este de aproape un milion de euro. Acest model de ceas are 761 de diamante si indică ora exactă din 5 locații diferite de pe glob.

Este greu de crezut că un exemplar de genul „Grand Baguette Diamond” poate fi surclasat, dar cum lui Cristiano Ronaldo nu îi place să lase recorduri nebătute, a reușit să dea o lovitură și în acest domeniu. De data aceasta, în 2018, pe când juca la Juventus, el a apărut la o conferință de presă purtând un „Franck Muller Invisible Baguette Diamonds Imperial Tourbillon”. Pe cât de pompoasă este denumirea, pe atât de mare este și prețul: peste 2 milioane de euro!

Colecția starului lui Al Nassr nu se oprește aici. Alte piese populare sunt: un exemplar unic de la Hublot, în valoare de 1 milion de euro, sau un Rolex Daytona de 700.000 de euro, lista completă fiind, însă, mult mai lungă.

author avatar
Mihail Ioan
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger