AcasăSPORTCristiano Ronaldo si-a cumparat un avion

Cristiano Ronaldo si-a cumparat un avion

C.Ronaldo, cel mai excentric fotbalist din lume

Portughezul Cristiano Ronaldo nu isi refuza niciun moft. Ultima fita a starului de la Real Madrid: si-a achizitionat un avion Gulfstream G200 cu dotari de lux, in valoare de 19 milioane de euro!

C.Ronaldo, cel mai excentric fotbalist din lume

Golgheterul Realului a comandat un avion care sa aiba baie, bucatarie, telefon, dispozitive electronice de ultima generatie, acces la Internet si o capacitate de transport pana la zece persoane. Cotidianul „Marca” scrie ca CR7 a facut rodajul avionului chiar in aceasta satpamana, cand a zburat la Londra, pentru premiera filmului despre viata sa.
Totusi, Cristiano Ronaldo va putea folosi avionul si cu alta ocazie. De exemplu, sa mearga la negocierile cu Roman Abramovici, intrucat presa londoneza scrie ca miliardarului rus de la Chelsea i s-a pus pata pe vedeta lusitana. Abramovici are un plan absolut nebunesc pentru acest transfer: 100 de milioane de euro cash plus Eden Hazard! Belgianul dorit cu insistenta de Real Madrid este evaluat si el la minimum 70 de milioane de euro. Iar daca suma tot este mica, Roman Abramovici ii va vinde si pe Matici si Oscar, iar banii obtinuti vor completa oferta pentru Cristiano Ronaldo!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger