AcasăSPORTCristiano Ronaldo l-a facut titular pe romanul Pantilimon

Cristiano Ronaldo l-a facut titular pe romanul Pantilimon

Pantilimon se pregateste sa revina in poarta la City

Internationalul Joe Hart a gresit grav la golul marcat de Ronaldo, marti seara, in minutul 90 al disputei cu Manchester City. Gafa goalkeeper-ului englez, care a condus la victoria gazdelor cu 3-2, a scos din sarite atat banca tehnica, cat si presa din Albion, care cere titularizarea lui Costel Pantilimon.

Pantilimon se pregateste sa revina in poarta la City

„Hart attack!”, a titrat, ieri, „The Sun”, aluzie si la eroarea comisa de Joe Hart, nu numai la bucuria excesiva a tehnicianului Jose Mourinho, care mai avea putin si exploda dupa golul de 3-2 marcat de Cristiano Ronaldo in minutul 90.

Pentru esecul de la Madrid, "The Sun" l-a gasit vinovat pe Hart

Jurnalistii britanici pun sub semnul intrebarii necesitatea pastrarii lui Joe Hart intre buturi si se intreaba daca nu cumva trebuie sa i se dea o sansa si lui Costel Pantilimon (25 de ani), utilizat mai mult in partidele din Cupa Angliei. De altfel, chiar atitudinea de dupa meci a managerului Roberto Mancini lasa sa se intrevada schimbarea intre bututi. Italianul n-a ezitat sa-l puna la colt pe Hart, afirmand: „Joe ar trebui sa ramana in poarta si sa faca parade, nu sa dea din gura pe la microfoanele ziaristilor! Daca cineva trebuie sa critice echipa, eu ar trebui sa fiu acela, nu Joe Hart! Eu sunt judecatorul, nu el!”. Ultimul meci jucat de Costel Pantilimon la Manchester City a fost pe 12 august, in Supercupa Angliei, 3-2 cu Chelsea, partida in care romanul a gresit flagrant la golul doi al londonezilor. De atunci, romanul a ramas rezerva, prinzand lotul de 18 doar in alte patru randuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger