AcasăSPORTCristiano Ronaldo intra in rolul personajului principal din "Fifty Shades of Grey"

Cristiano Ronaldo intra in rolul personajului principal din „Fifty Shades of Grey”

La aproape 31 de ani, Cristiano Ronaldo isi pregateste atent viitorul. Unul care pare a fi departe de Europa, dupa cum indica ultimele mutari facute de starul portughez.

Vedeta Realului s-a asigurat ca isi va petrece concediile la New York intr-unul dintre cele mai dorite apartamente din metropola americana: CR7 a platit 16 milioane de dolari pentru penthouse-ul miliardarului italian Alessandro Proto.

Situata intr-un bloc detinut de Donald Trump, candidat la presedintia SUA, locuinta i-a apartinut unuia dintre excentricii si controversatii miliardari ai Americii.

Despre Proto se spune ca el ar fi cel care a inspirat-o pe E.L James (pseudonim pentru Erika Mitchell) sa scrie trilogia „Fifty Shades”, un bestseller in intreaga lume.

De fapt, Alessandro Proto s-ar afla in spatele personajului central al cartii, Christian Grey. Mai mult, speculeaza presa din State, apartamentul pe care tocmai l-a cumparat Cristiano Ronaldo ar fi chiar cel descris in „Fifty Shades”, cu celebra camera rosie secreta, in care Grey isi indeplinea toate fanteziile.

Ce se stie cu siguranta e ca penthouse-ul are vedere spre Central Park, iar in el s-au dat petreceri la care au participat vedete ca Brad Pitt, Leonardo Di Caprio ori Madonna, cu totii buni prieteni ai omului de afaceri Alessandro Proto.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger