AcasăSPORTCristiano Ronaldo implicat din nou in transferul anului. Chelsea si Manchester United...

Cristiano Ronaldo implicat din nou in transferul anului. Chelsea si Manchester United privesc cu jind la aceasta mutare!

Inca de la inceputul verii s-a vorbit ca super-starul Cristiano Ronaldo are zilele numarate la Real Madrid, fotbalistul fiind curtat cu insistenta de mai multe cluburi din Premier League.

Dat ca sigur la Manchester United sau la Chelsea, portughezul tocmai ce a primit o oferta greu de refuzat de la noua super-putere a fotbalului mondial.

Ziarele de casa ale „galacticilor” anunta cu surle si tobe ca Real Madrid isi va recupera cele 94 de milioane investite in transferul lui Cristiano Ronaldo, din 2009, de la … AS Monaco, formatie care spera sa arda unele etape in drumul spre varful ierarhiei cu ajutorul averii uriase a oligarhului rus Dmytro Rybolovlev.

Monegascii au mai multe atu-uri, unul dintre acestea fiind impresarul Jorge Mendes, cel care a facilitat, deja, achizitionarea unor fotbalisti precum Ricard Carvalho, Joao Moutinho, James Rodriguez sau Radamel Falcao.

In plus, regulile economice speciale din Principat le permite celor de la AS Monaco sa-l momeasca pe Cristiano Ronaldo cu un salariu exorbitant: 23 de milioane de euro pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger