AcasăSPORTCristiano Ronaldo este istorie pe Santiago Bernabeu. Vezi cine vine sa-l inlocuiasca...

Cristiano Ronaldo este istorie pe Santiago Bernabeu. Vezi cine vine sa-l inlocuiasca in afacerea secolului!

Dat ca sigur la Real Madrid si in sezonul 2013-2014, Cristiano Ronaldo are zilele numarate in tricoul lui Real Madrid, starul portughez urmand sa revina in Premier League.

Despre atacant s-a mai zvonit ca ar putea ajunge la Chelsea Londra sau Manchester United, dar acum jurnalistii de la The Sun sunt cat se poate de siguri.

Cristiano Ronaldo va evolua, din sezonul viitor, la Manchester United, grupare pentru care a mai evoluat intre 2003 si 2009. Exista informatii ca cele doua cluburi au ajuns deja la un acord de principiu, dar ca portughezul va fi prezentat oficial abia pe 8 august.

Desi a dat 94 de milioane de euro pe portughez in 2009, cand l-a adus de pe Old Trafford, Real se va multumi acum cu doar 80 de milioane de euro incasate de pe urma portughezului.

Florentino Perez, presedintele „galacticilor”, a dat asigurari ca portughezul va ramane pe Santiago Bernabeu, dar se stie ca fotbalistul nu mai este atat de indragit de colegi si vrea o schimbare de atmosfera.

Cei de la Real nu dezarmeaza, cele 80 de milioane de euro urmand a fi folosite pentru aducerea galezului Gareth Bale, de la Tottenham Hotspur, fotbalist considerat un inlocuitor pe masura pentru Cristiano Ronaldo.

Cei de la Tottenham nu ar fi vrut sa renunte la Bale, dar ultima oferta a Realului, 107 milioane de euro, i-a facut sa se razgandeasca, mai ales ca si reactia fanilor a fost una pe masura. Sustinatorii lui Tottenham sunt de parere ca suma respectiva ar putea ajuta la crearea unei echipe de top.

author avatar
Cristi Ionita
1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger