AcasăSPORTCristiano Ronaldo, chemat de Pique în „Kings League”

Cristiano Ronaldo, chemat de Pique în „Kings League”

Gerard Pique, în vârstă de 37 de ani, îl invită pe Cristiano Ronaldo să i se alăture în „Kings League” după retragerea din fotbalul profesionist.

Cristiano Ronaldo (39 de ani), se află aproape de finalul unei cariere strălucitoare. Ultima sa participare la un turneu major european a fost la Euro 2024, unde Portugalia a fost eliminată de Franța în sferturi. În privința Campionatului Mondial din 2026, decizia finală nu a fost încă luată.

Gerard Pique l-a invitat pe Cristiano Ronaldo să se alăture Ligii Regilor.

Cristiano nu duce lipsă de opțiuni pentru viitorul său după ce va încheia activitatea în fotbalul profesionist. Contractul său cu Al-Nassr se va încheia în 2025, iar Pique i-a lansat deja invitația de a se alătura „Kings League”.

Pique, fostul fundaș al Barcelonei, dorește să îi aibă alături pe Ronaldo și Messi în liga sa. „Amândoi sunt încă activi și ar fi bine să poată participa dacă doresc să ni se alăture. Leo și Cristiano sunt, evident, opțiuni pentru viitor”, a declarat Pique pentru revista Sport Bild.

Prezența lui Cristiano Ronaldo ar avea un impact mediatic uriaș.

„Kings League” a atras deja vedete precum Ibrahimovic, Totti și Casillas. Însă, dacă Ronaldo ar decide să participe după retragere, ar fi un impuls uriaș pentru competiția fondată de Pique.

CR7 este cea mai mare vedetă a rețelelor de socializare la nivel mondial, cu aproximativ un miliard de urmăritori pe diverse platforme.

„Kings League” se desfășoară în format șapte contra șapte, pe terenuri mici.

author avatar
Mihail Ioan