AcasăSPORTCristiano Ronaldo, cerut selecționer al Portugaliei!

Cristiano Ronaldo, cerut selecționer al Portugaliei!

Nu există niciun semn cum că CR7, câștigător a 5 Baloane de Aur ar avea în plan să-și agațe ghetele în cui. Ba, din contră, la cei 39 de ani ai săi continuă să bată recorduri! Ce-i drept, în Arabia Saudită, dar, cifrele sunt cifre! Ronaldo a marcat de 50 de ori pentru Al-Nassr în sezonul proaspăt încheiat.

Deși se pregătește să facă o surpriză frumoasă pe teren, în tricoul Portugaliei, a apărut deja scenariul cum că CR7 ar putea deveni selecționer al naționalei sale.

Ideea îi aparține irlandezului O’Shea, fostul său coleg de la United, care la momentul actual își antrenează naționala.

Înainte de a disputa un meci amical împotriva lui Cristiano Ronaldo, O’Shea a delcarat: „Cunoscând ce fel de persoană este, dedicația și profesionalismul său, sunt sigur că are planuri să continue în cadrul Portugaliei și în viitor. Cred că are ambiții pe termen lung, să își antreneze țara în turneele viitoare.”

Toată lumea se întreabă cât va mai putea Ronaldo să conteze în competiții importante, având în vedere că, deși are rezultate bune, este în faza de final a carierei sale.

O’Shea crede că „Ronaldo va fi o parte-cheie a performanțelor Portugaliei, cu siguranță” și are încredere în fostul său coechipier.

CR7 a marcat de 128 de ori în cele 206 de meciuri jucate pentru țara sa.

author avatar
Mihail Ioan