AcasăSPORTCristiano Ronaldo, atac la Messi. „Premiile nu mai înseamnă nimic”

Cristiano Ronaldo, atac la Messi. „Premiile nu mai înseamnă nimic”

Săptămâna trecută, Lionel Messi a câștigat premiul de Cel mai bun jucător”, oferit de FIFA, spre surprinderea tuturor celor mizau pe Erling Haaland.

La scurt timp, Cristiano Ronaldo a arătat că nu uită rivalitatea cu argentinianul și a declarat că premiile din fotbal au ajuns să nu mai aibă aceeași importanță ca în trecut. Portughezul a sugerat că premiul primit de Messi este nemeritat: „Cred că, într-un fel, aceste premii își pierd credibilitatea. Trebuie să analizăm întregul sezon. Nu spun că Messi nu merita, sau Haaland ori chiar Mbappe. Pur și simplu nu mai cred în aceste premii. Și nu pentru că am câștigat la Globe Soccer. Dar există fapte, există cifre. Și cifrele nu înșală. Nu îmi pot lua acest trofeu pentru că este o realitate. Așa că mă face chiar mai fericit pentru că cifrele sunt fapte”.

Ronaldo a adăugat că este puțin probabil să fie nominalizat la premiile importante în viitor, deoarece acum joacă în Arabia Saudită.

„Știm cum funcționează alte organisme din fotbal. Desigur, mă gândesc întotdeauna la clubul meu și la echipa națională, în primul rând. Premiile vin după un sezon bun pentru club și echipa națională”.

author avatar
Mihail Ioan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger