AcasăSPORTCristiano Ronaldo, ALL-IN la Al Nasr

Cristiano Ronaldo, ALL-IN la Al Nasr

Cristiano Ronaldo ocupă poziția celui mai bine plătit fotbalist din lume, beneficiind de un salariu remarcabil la Al Nasr. Mai mult, el are și un rol semnificativ în deciziile echipei din Arabia Saudită. După cum remarcă presa engleză, este „all-in” la gruparea saudită.

Continuă să obțină rezultate pe teren chiar și la vârsta de 38 de ani, dar este și determinat să construiască o echipă puternică la Al Nasr. Se implică total și vrea să controleze totul la club. Pare că urmează pas cu pas modelul rivalului Leo Messi, nu-i așa?!

Portughezul intenționează să lângă el foști colegi alături de care a făcut istorie la Real Madrid. Messi i-a adus la Inter Miami pe Busquets, Jordi Alba și Suarez, din „Epoca de aur” a Barcelonei”, iar CR7 vrea să facă același lucru.

Urmând aceeași rețetă, lusitanul își dorește să joace din nou împreună cu doi foști colegi de la Real Madrid și Manchester United. Este vorba despre brazilianul Casemiro (31 de ani) și francezul Raphael Varane (30 de ani). Casemiro și Raphael Varane evoluează în prezent la Manchester United, însă există posibilitatea ca aceștia să plece în orice moment.

Casemiro este într-o perioadă „gri” a carierei, din cauza unei accidentări, și a fost deja propus la Al Nasr. Doar situația lui Varane este puțin mai complicată. Fundașul francez dorește să rămână în Europa, dar prelungirea contractului la Manchester United depinde de acceptarea unei reduceri salariale. Chiar dacă nu este prea încântat de opțiunea Arabia Saudite, transferul acolo ar putea fi o posibilitate la vară, în cazul în care nu atrage atenția unor echipe importante de pe „vechiul continent”.

Iar banii, să nu uităm, fac posibil orice, inclusiv ca ambii jucători să ajungă, alături de Cristiano Ronaldo, în Orientul Mijlociu.

author avatar
Mihail Ioan
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger