AcasăSPORTCristiano Ronaldo ...al 11-lea. Reacția de milioane a portughezului

Cristiano Ronaldo …al 11-lea. Reacția de milioane a portughezului

Cristiano Ronaldo nu s-a putut stăpâni când a văzut topul celor mai buni jucători ai anului 2023 realizat de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului. El a reacționat pe o rețea de socializare la ierarhia IFFHS și nu mică i-a fost mirarea când a văzut că numele său nu se află printre primii 10.

Internaționalul portughez, care se bucură de o perioadă productivă în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a fost plasat abia pe 11, cu opt locuri sub eternul său rival, Leo Messi.

Nemulțumit de poziția sa, C.Ronaldo a răspuns ironic la o postare pe o rețea de socializare, referitoare la acest clasament. El și-a arătat disprețul prin emoticoane râzând, fiind evident iritat de topul IFFHS.

Conform clasamentului, starul lui Manchester City, Erling Haaland, este cel mai bun jucător al anului 2023.

IFFHS i-a acordat locul 1 lui Haaland pentru un an remarcabil în Anglia, pe parcursul căruia atacantul norvegian a condus-o pe Manchester City spre o triplă istorică, reușind performanța de a câștiga UEFA Champions League, Premier League și FA Cup. Surprinzător, pe 2 a ajuns Mbappe, în fața lui Lionel Messi, care a câștigat al 8-lea Balon de Aur la finalul anului trecut.

Rodri de la Manchester City s-a clasat pe locul 4, urmat de cea mai recentă senzație de la Real Madrid, Jude Bellingham. Kevin De Bruyne, Harry Kane, Bernardo Silva, Vinicius și Lautaro Martinez au completat Top 10.

CITEȘTE ȘI

Cristiano Ronaldo, 27 de milioane de dolari pentru o vilă pe „Insula miliardarilor”

author avatar
Mihail Ioan
1.764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger