AcasăSPORTCristiano Ronaldo, 27 de milioane de dolari pentru o vilă pe „Insula...

Cristiano Ronaldo, 27 de milioane de dolari pentru o vilă pe „Insula miliardarilor”

Cristiano Ronaldo a investit o sumă semnificativă pentru noua sa casă din Dubai. Atacantul lui Al-Nassr a atras atenția cu cea mai recentă achiziție imobiliară, în valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari.

Fotbalistul portughez deține deja mai multe proprietăți în întreaga Europă, inclusiv în Manchester, Torino, Marbella și Madrid, dar bijuteria coroanei pare a fi vila din Dubai.

Pe lângă acestea, el deține acasă, în Portugalia, două locuințe impresionante. Un super-conac pe Insula Madeira și o vilă de lux cumpărată în 2022 în Quinta da Marinha, la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona. Aceasta a fost descrisă ca fiind „cea mai scumpă casă din Portugalia”, de ordinul zecilor de milioane.

În ceea ce privește averea lui C.Ronaldo, Forbes a estimat că, la începutul lui 2023 aceasta ajungea la aproape 500 de milioane de dolari.

La 38 de ani, Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr în iarna anului 2023, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu un salariu uriaș de 400 de milioane de dolari, dintre care 200 de milioane de dolari reprezintă salariul pe doi ani de contract ca jucător. Înțelegerea actuală va expira în 2025.

Restul sumei reprezintă banii pe care portughezul îi va primi până în 2030 pentru a fi ambasador al candidaturii comune a Arabiei Saudite, împreună cu Egipt și Grecia, pentru găzduirea Cupei Mondiale de Fotbal din 2030.

În plus, CR7 va beneficia de o sumă semnificativă din contracte publicitare și sponsorizări.

De-a lungul carierei sale, Cristiano Ronaldo a câștigat peste un miliard de dolari.

CITEȘTE ȘI

Cristiano Ronaldo …al 11-lea. Reacția de milioane a portughezului

author avatar
Mihail Ioan
1.067 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger