AcasăSPORTCristian Sarghi, accidentare grava la Galati. Sotia fotbalistului a lesinat (VIDEO SOCANT)...

Cristian Sarghi, accidentare grava la Galati. Sotia fotbalistului a lesinat (VIDEO SOCANT)

Cristian Sargi, accidentare grava la mediul Otelul Galati-CFR Cluj (foto: ofsaid.ro)

Accidentare cumplita pentru Cristian Sarghi. Fundasul Otelului s-a lovit cap in cap cu Sergiu Costin, coechipierul sau, si a ramas inconstient pe gazon. Ambulanta a sosit pe teren cu intarziere, a atras atentia antrenorul Andone, martor la scenele dramatice. Sotia fotbalistului a lesinat cand a vazut ce s-a intamplat.

Cristian Sargi, accidentare grava la mediul Otelul Galati-CFR Cluj (foto: ofsaid.ro)

Scene ingrozitoare, luni seara, la finalul meciului Otelul Galati-CFR Cluj (1-2). Fundasul Sarghi si-a pierdut cunostinta si a ramas intins pe iarba, dupa ce s-a lovit la cap. Colegii au urlat, efectiv, dupa ambulanta, care, dupa cum se vede din imaginile urmatoare, a ajuns dupa cateva minute pe teren.

Vazand ce se intampla, sotia fundasului a lesinat. In tot acest timp, masina salvarii se chinuia sa patrunda pe teren pentru a-l prelua pe Sarghi si a-l duce la spital. Antrenorul Ioan Andone s-a aratat marcat de evenimentul nedorit,  spunand ca se putea produce o noua drama pe terenul de fotbal. „Din pacate, salvarea trebuia sa ajunga mult mai repede Se putea intampla o tragedie. Sarghi isi inghitise limba. Erau dela 3-4 minute, nimeni nu stia ce sa faca acolo”, a spus antrenorul, potrivit sport.ro.

VIDEO INCREDIBIL! Sarghi putea sa moara din cauza AMBULANTEI! Sotia lui a LESINAT cand l-a vazut! Imagini SOCANTE! pe www.sport.ro

2.277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger