AcasăSPORTCristian Bivolaru vorbeste despre cazul Stelei, care se judeca vineri la Nyon

Cristian Bivolaru vorbeste despre cazul Stelei, care se judeca vineri la Nyon

Stelistilor nu le convin vestile primite de la Cristian Bivolaru (foto jos)

Cristian Bivolaru, delegat UEFA si comisar FIFA, a declarat ca, tinand cont de cazurile din ultimii ani, cine ajunge sa fie judecat de Comisia de Control si Disciplina a UEFA nu scapa fara o sanctiune din partea „baietiilor rai”.

Stelistilor nu le convin vestile primite de la Cristian Bivolaru (foto jos)
Cristian Bivolaru

Intrebat care sunt sansele clubului Steaua de a scapa de o sanctiune din partea Comisia de Control si Disciplina a UEFA in urma analizarii cazului „Valiza”, fostul secretar general pe probleme internationale al Federatiei Romane de Fotbal a raspuns: „In general, ce trece pe la Comisia de Disciplina a UEFA nu scapa. Cei de la Disciplina sunt baietii rai, ca strategie a lor vorbesc, dar lucrurile difera de la caz la caz, normal”. Bivolaru a explicat, insa, ca sanctiunile date de Comisia de Disciplina a UEFA pot fi „indulcite” de Comisia de Apel sau de TAS: „Eu nu m-am pronuntat pana acum referitor la cazul Stelei pentru ca nu ma consider un specialist in drept sportiv si nu vreau sa ma hazardez si sa comentez. Dar este posibil ca Steaua sa fie sanctionata, asta e clar. Ce se intampla mai departe, e greu de spus. Uneori aceste sanctiuni se mai indulcesc la Apel sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”.

Campioana Romaniei risca excluderea din competitiile europene ca urmare a cazului „Valiza”, speta urmand sa fie judecata, astazi, la Nyon, in sedinta Comisiei de Control si Disciplina a forului continental. UEFA a anuntat, la 10 iunie, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva FC Steaua dupa decizia ICCJ in dosarul „Valiza”, in care finantatorul Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger