AcasăSPORTCristi Tanase lipseste cel mult trei saptamani

Cristi Tanase lipseste cel mult trei saptamani

Mijlocasul Cristi Tanase, de la Steaua Bucuresti, va lipsi cel mult trei saptamani dupa accidentarea suferita in Supercupa Romaniei.

Cristi Tanase s-a accidentat in startul partidei dintre Steaua Bucuresti si Otelul Galati, din Supercupa Romaniei, si a fost inlocuit dupa numai cateva minute de antrenorul Ronny Levy.

Conform site-ului oficial al clubului din Ghencea, Tanase a suferit o fractura de piramida nazala care nu necesita interventie chirurgicala, aceasta urmand a fi vindecata cu ajutorul unei atele externe. In aceste conditii, este de asteptat ca Tanase sa lipseasca cel mult trei saptamani din lotul Stelei.

Tanase va pierde meciurile pe care Steaua le are de jucat in primele doua etape din Liga I, cu Vointa Sibiu si CS Mioveni. Exista discutii daca Tanase va fi fortat la meciul cu Universitatea Cluj din etapa a treia, de pe 14 august, pentru a acumula minute jucate alaturi de coechipieri, sau va fi aruncat in lupta direct pe 18 august, cand sunt programate meciurile din prima mansa a play-off-ului Europa League, faza a competitiei in care va intra in focuri Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger