AcasăSPORTCristi Chivu ramane la Inter! Traian Basescu l-a convins pe Massimo Moratti!

Cristi Chivu ramane la Inter! Traian Basescu l-a convins pe Massimo Moratti!

Traian-Basescu-Massimo-Moratti-cristi-chivu-inter-milanoCristi Chivu ramane la Inter! Traian Basescu la convins pe Massimo Moratti!

Cristi Chivu poate sta linistit in ceea ce priveste viitorul sau la Inter Milano. Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe patronul Internazionale Milano, Massimo Moratti, care i-a dat sefului statului un tricou al echipei italiene cu inscriptia „Basescu – 51”, aluzie la anul nasterii acestuia, si l-a asigurat ca acordul lui Chivu va fi prelungit.

Traian-Basescu-Massimo-Moratti-cristi-chivu-inter-milano
Cristi Chivu ramane la Inter! Traian Basescu la convins pe Massimo Moratti!

„Cum e cu Chivu? Ii veti prelungi contractul?”, l-a intrebat Traian Basescu pe Massimo Moratti dupa ce l-a salutat.

Raspunsul presedintelui Internazionale Milano a fost afirmativ.

„Oh, bine”, a exclamat razand seful statului.

El a primit din partea lui Moratti un tricou al echipei de fotbal Internazionale Milano, pe care scrie „Basescu” si „51”.

Traian Basescu i-a multumit lui Massimo Moratti, presedinte al companiei Saras S.p.A si al clubului Internazionale Milano, pentru investitiile companiei in tara noastra.

„Va multumesc foarte mult pentru investitiile pe care le faceti in Romania. Suntem foarte impresionati de ce faceti in domeniul energiei electrice si speram ca va veti extinde afacerile”, a spus Basescu, citat de Mediafax.

La randul sau, Massimo Moratti a afirmat ca va continua investitiile in domeniul electricitatii, dar si ca va activa in domeniul organizatiilor non-profit, pentru copii.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger