AcasăSPORTCristi Chivu, la mana lui Walter!

Cristi Chivu, la mana lui Walter!

Chivu si Samuel joaca de aproape cinci ani impreuna la Inter

Conducerea clubului italian Internazionale Milano i-a chemat la discutii pe reprezentantii lui Cristian Chivu pentru a vedea in ce conditii fundasul roman poate ramane si din vara pe “Giuseppe Meazza”.

Chivu si Samuel joaca de aproape cinci ani impreuna la Inter

Conducerea lui Inter vrea ca in aceasta saptamana sa rezolve situatia fotbalistilor aflati in ultimele sase luni de contract printre care se afla si Chivu. Sky Sports anunta ca romanul are mari sanse sa joace pentru Inter si in sezonul viitor, dar cu conditia sa accepte o usoara diminuare a salariului. Chivu (31 de ani) are asigurata in acest moment o remuneratie de cinci milioane de euro pe an.

De asemenea, ramanerea fundasului este conditionata si de o eventuala plecare a argentinianului Walter Samuel (34 de ani), fotbalist dorit cu insistenta de englezii de la Tottenham Hotspur. Inter este in acest moment pe locul 5 in Serie A, la 11 puncte de liderul AC Milan, iar presedintele Massimo Moratti, nemultumit de evolutiile din acest sezon, a ordonat deja o intinerire a lotului pentru sezonul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger