AcasăSPORTCristi Borcea va fi externat astazi

Cristi Borcea va fi externat astazi

Cristian Borcea va parasi luni Spitalul de Urgenta Floreasca. Presedintele executiv al FC Dinamo va fi externat la o saptamana dupa ce a fost operat pe cord.

Pe 12 martie, Borcea a fost supus unei interventii chirurgicale, fiind realizat un by-pass pe o artera coronara blocata. Presedintele executiv al FC Dinamo a fost operat de catre seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, medicul Serban Bradisteanu, potrivit unor surse citate de Mediafax. Acesta din urma declara, joi, ca starea lui Cristian Borcea este buna si ca dinamovistul face exercitii usoare pe bicicleta si poate primi vizite scurte.

Desi medicul Bradisteanu l-a sfatuit pe Borcea sa evite emotiile puternice de la meciurile echipei sale de suflet cel putin jumatate de an de acum incolo, Cristian Borcea a urmarit sambata meciul Dinamo-Sportul Studentesc (incheiat cu scorul 1-3), chiar de la o fereastra a Spitalului Floreasca.

190 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...