AcasăRecomandariCristi Borcea si Victor Becali au parte de carte la Poarta Alba!

Cristi Borcea si Victor Becali au parte de carte la Poarta Alba!

Inchisi din data de 4 martie, dupa ce au fost condamnati in dosarul transferurilor de jucatori, Cristi Borcea si Victor Becali fac primul pas spre iesirea din inchisoare.

Victor Becali si Cristi Borcea sper sa primeasca dreptul de a munci in libertate

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba a decis, joi, ca Borcea si Becali pot munci in inchisoare! Conform unei decizii a Tribunalului Medgidia, cei doi isi executa pedeapsa in regim semideschis. De acum incolo, ei pot lucra la biblioteca inchisorii: tin evidenta cartilor imprumutate detinutilor, se ocupa de aranjarea lor in raft, sterg praful, aerisesc biblioteca etc. Pentru Cristi Borcea (condamnat la 6 ani si 4 luni de detentie) si Victor Becali (4 ani si 8 luni), acesta este primul pas facut spre iesirea din inchisoare, scopul lor fiind acela de a putea munci in afara penitenciarului, privilegiu de care s-a bucurat pentru scurta vreme si finantatorul Stelei, Gigi Becali.
Exista si un alt avantaj pentru noii angajati ai bibliotecii Penitenciarului Poarta Alba: pentru fiecare patru zile lucrate acolo, li se scade o zi din condamnare!

Jean Padureanu ramane inchis

Nu la fel este si Jean Padureanu (foto). Joi, Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de intrerupere, din motive medicale, a executarii pedepsei de trei ani si patru luni de inchisoare. Instanta a dispus, dupa ce a analizat expertiza medicala efectuata de INML, ca nu este necesara intreruperea executarii pedepsei, intrucat bolile de care sufera „Tata” Jean pot fi supravegheate si tratate si in reteaua penitenciara. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger