AcasăSPORTCristi Borcea s-a distrat copios alaturi de copiii sai - FOTO

Cristi Borcea s-a distrat copios alaturi de copiii sai – FOTO

Cristi Borcea si-a dus copiii cei mari sa se bucure de jocuri de ultima generatie. Prezent la deschiderea Ambasad’Or Play, fostul actionar dinamovist n-a rezistat in fata simulatoarelor auto si a trecut la volan, intrecandu-se intr-o cursa cu prietenul sau, Nicusor Stan.

Borcea nu a putut rata inaugurarea spatiului special dedicat copiilor, la Ambasad’Or Play. S-a gandit ca micutii sai s-ar distra copios intr-un loc in care sa gaseasca cele mai ingenioase si moderne spatii de joaca, atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Dupa ce a trecut pe la zona de fussball, fostul presedinte executiv al clubului din Stefan cel Mare s-a oprit la simulatoarele video de ultima generatie si a testat aparatele. A pornit o cursa de zile mari, pe unul dintre cele mai dificile trasee, impotriva proprietarului centrului de evenimente, Nicusor Stan. „Am lasat cursa fara castigator, pentru ca ne dorim sa pastram prietenia”, a declarat, amuzat, prietenul lui Borcea.

La deschiderea locului de joaca au fost prezenti, printre altii, Cristian Tantareanu si nepotii sai, Adina Halas, cu baietelul ei, Serghei, dar si Oana Lis, cu nepotica ei in varsta de cinci ani.

Cristi Borcea are patru copii – trei din prima casatorie, cu Mihaela, Patrick (15 ani) si gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo (9 ani) si pe micutul George Alexandru, in varsta de 8 luni, cu actuala lui sotie, Alina.

705 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger