AcasăSPORTCristi Borcea lanseaza bomba: Dinamo a ratat transferul lui Chiriches din cauza...

Cristi Borcea lanseaza bomba: Dinamo a ratat transferul lui Chiriches din cauza ANAF-ului!

Cristi Borcea, fostul actionar din Stefan cel Mare, a povestit cum l-a pierdut Dinamo pe cel mai in voga jucator din Liga 1, monitorizat de Real Madrid, FC Barcelona sau AC Milan.

Vlad Chiriches a fost la un pas sa ajunga la rivala din Stefan cel Mare

Cristi Borcea sustine ca se afla in posesia unui contract semnat de Vlad Chiriches cu fosta echipa a sa, Pandurii Tg.Jiu, inainte ca jucatorul sa ajunga la Steaua. Fostul actionar dinamovist afirma ca se intelese cu Marin Condescu in privinta mutarii stoperului in Capitala, totul in contul datoriei de 400.000 de euro pe care Pandurii o avea catre Dinamo dupa „Afacerea Ilie Iordache”.

Cristi Borcea le-a amintit fostilor asociati cum l-au pierdut pe Chiriches

Transferul a picat deoarce Nicolae Badea si Dragos Savulescu s-au opus. „Chiriches a semnat cu Dinamo. Jucatorul a venit la Bucuresti, a semnat contractul, insa Badea si Savulescu s-au razgandit si au spus ca avem nevoie de bani sa platim datoriile la ANAF”, a povestit Borcea. El s-a plans de gafa comisa de asociatii sai lui Gigi Becali, care l-a „inhatat” imediat pe noul Mirel Radoi.

„L-a cumparat imediat! Habar n-avea cine e, asta desi eu il urmaream de un an”, a mai spus fostul oficial din Stefan cel Mare. Agentul FIFA, Victor Becali, a confirmat, zilele trecute, ca Vlad Chiriches este monitorizat de Real Madrid, asta dupa ce anterior existasera zvonuri potrivit carora internationalul in varsta de 22 de ani se mai afla in atentia gruparilor AC Milan sau chiar FC Barcelona.

author avatar
Sebastian Stan
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger