AcasăSPORTCristi Borcea, operat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta

Cristi Borcea, operat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta

UPDATE: Dupa ce a petrecut noaptea la cardiologie, luni dimineata, fostul dinamovist a fost supus unei coronaro-grafii, interventie medicala sub anestezie locala care permite vizualizarea directa a arterelor coronare, responsabile de angins sau infarct. Procedura a durat aproximativ o ora, timp in care Cristi Borcea a fost pazit in permanenta, scrie stirileprotv.ro.

In urma interventiei, Cristi Borcea trebuie sa mai ramana in spital cel putin 12 ore sub supravegherea medicilor, iar dupa ce va fi externat, cel mai probabil,va fi transferat in spitalul Penitenciar Poarta Alba pentru tratament. Potrivit medicilor, starea lui este stabila, dar ca va trebui sa urmeze un tratament de specialitate, avand in vedere ca are montate mai multe stenturi la inima.

Cristi Borcea, condamnat in dosarul transferurilor si incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a ajuns din nou, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, de aceasta data medicii hotarand sa il interneze pentru investigatii.

Omul de afaceri este internat in prezent la Cardiologie, scrie stirileprotv.ro.

In cursul zilei de duminica, Borcea a fost consultat de medicul unitatii, care a decis ca este necesara transportarea omului de afaceri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru analize medicale amanuntite, arata reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba. „Acestuia nu i-a fost din nou rau. Fiind controlat, in cursul zilei de duminica, de catre medicul penitenciarului, acesta a considerat ca sunt necesare analize amanuntite in cazul pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judetean, unde va ramane internat atat timp cat va fi nevoie”, a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului, Gabriel Botezan.

„Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie si apoi vom vedea. Deocamdata nu se stie cat ar putea ramane internat in spital”, a spus directorul medical al Spitalului Judetean Constanta, Mihnea Avram, potrivit sursei citate.

Cristian Borcea a mai ajuns la spital si sambata seara, dupa ce a acuzat dureri toracice. El a fost supus mai multor investigatii medicale, fiind diagnosticat cu angina pectorala.

author avatar
Alina Costache
320 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...