AcasăSPORTCristescu i-a transmis lui Copos: "Ai grija, fara prostii!"

Cristescu i-a transmis lui Copos: „Ai grija, fara prostii!”

George Copos se pregateste sa vanda Rapidul. Sau nu?

Negocierile dintre George Copos si Nicolae Cristescu s-au finalizat cu un „gentleman’s agreement”, iar actele vor fi semnate cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

George Copos se pregateste sa vanda Rapidul. Sau nu?
Nicolae Cristescu este maestru in Marea Loja Nationala din Romania

Ca sa se asigure ca George Copos nu-i vinde si lui vorbe goale, asa cum a facut cu iordanianul Fathi Taher, pe care l-a lasat sa se joace de-a patronul o vara intreaga, in 2008, masonul Nicolae Cristescu l-a atentionat pe „Berlusconi din Giulesti”: „George, ai grija, nu cumva sa faci vreo prostie!”. Temerea se bazeaza pe intelegerea doar verbala pe care cei doi au la momentul de fata: mai intai Cristescu plateste salariile restante ale jucatorilor si abia apoi Copos va semna contractul de vanzare – cumparare a clubului! „Pana joi (n.n. – astazi) voi plati salariile la zi ale jucatorilor, chiar daca actele vor fi parafate mai tarziu. Imi asum eu acest risc. Apoi, ma voi ocupa ca baza de cantonament «ProRapid», precum si stadionul «Giulesti» sa ramana ale echipei”, a declarat Nicolae Cristescu la finalul negocierilor purtate marti seara.

Chiar daca, pentru moment, nu mai are nicio emotie in dosarul „Transferurile”, magnatul George Copos nu si-a terminat meciurile cu justitia romana. Cel mai important este dosarul „Loteria”, in care rapidistul risca ani grei de inchisoare. Tocmai la acest aspect a facut referire Nicolae Cristescu cand l-a sfatuit pe Copos sa nu incerce vreo manevra de ultim moment si sa vanda Rapidul, asa cum si-a luat angajamentul.

Pleaca Herea, ramane Pancu

Bugetul Rapidului in Liga 2 va fi de 1,4 milioane euro, iar obiectivul este promovarea din chiar primul sezon. Nicolae Cristescu a anuntat ca fotbalistii cu salarii mari vor fi lasati sa se transfere: „Ne vom desparti de jucatorii cu salarii mari si este normal ca acest lucru sa se intample. Ovidiu Herea stiu ca are ceva oferte si va pleca sigur. Am vorbit deja cu el si ma bucur ca ne-am inteles sa renunte la o parte din bani pentru a pleca liber de contract. La fel si Nicolae Grigore va pleca, dar nu pot spune eu la ce echipa. In schimb, Pancu este un simbol pentru Rapid si, dupa cum am mai spus, din viitorul staff al Rapidului va face parte si el, alaturi de Nicolae Manea, Adrian Iencsi si Maria Rada. Dar Pancu va activa in continuare si ca jucator, doar el va decide cat si cum va juca”.

Suporteri din galerie in Consiliul de Administratie

Apropiat de suporteri, Nicolae Cristescu vrea sa le ofere acestora putere de decizie la Rapid. „Am vorbit in fiecare zi cu fanii. Ei chiar au vrut sa faca si presiuni, dar i-am rugat sa se potoleasca. Ii vreau aproape, dar si eu o sa fiu aproape de ei. Oameni importanti din galerie vor face parte din Consiliul de Administratie al clubului”, a anuntat Cristescu prima masura revolutionara de la noul Rapid.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger