AcasăSPORTCraiova Olgutei se vede pe TVR

Craiova Olgutei se vede pe TVR

Lia Olguta Vasilescu vrea ca toata tara sa se uite pe TVR la meciurile echipei CS "U"

CS Universitatea Craiova are ca obiectiv promovarea in prima liga chiar din urmatorul sezon. Gruparea infiintata de Lia Olguta Vasilescu, edilul Cetatii Baniei, pregateste o adevarata lovitura de imagine pentru esalonul secund.

Lia Olguta Vasilescu vrea ca toata tara sa se uite pe TVR la meciurile echipei CS "U"

Spre deosebire de cluburile din Liga 1, care pot fi vazute la televizor doar de catre abonatii companiilor RCS/RDS sau Romtelecom, CS Universitatea Craiova cauta sa aiba expunere nationala. Pentru asta, oltenii negociaza in aceste zile cu postul public de televiziune transmiterea meciurilor pe care le vor disputa in sezonul 2013/ 2014 de Liga 2! Cum Federatia nu a vandut drepturile tv pentru esalonul secund, „juvetii” isi pot rotunji veniturile printr-un contract extrem de avantajos.

In alta ordine de idei, saptamana aceasta va fi adus in Craiova noul autocar al echipei, marca IVECO, achizitionat cu aproape 300.000 de euro. Are 63 de locuri, un spatiu care poate fi folosit ca sala de sedinte si este complet izolat fonic si acustic, fiind protejat si acoperit cu foita de aluminiu inoxidabil.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger