AcasăSPORTCraiova n-are echipa, dar viseaza la stadion de cinci stele

Craiova n-are echipa, dar viseaza la stadion de cinci stele

"U" Craiova se poate intoarce in campionat

Ideea ii apartine primarului Antonie Solomon, care s-a declarat gelos pe realizarile din Cluj si Ploiesti. „In trei ani, taiem panglica la inaugurare”, afirma edilul din Cetatea Baniei.

Dezafilierea Universitatii Craiova nu-l impiedica pe Antonie Solomon sa viseze cu ochii deschisi la un stadion de cinci stele in orasul pe care-l conduce. Ieri, in timp ce vizita santierul Salii Polivalente, Solomon s-a trezit vorbind despre fostul „Central”: „Ne uitam in stanga salii si vedem mizeria de stadion «Ion Oblemenco». E clar ca trebuie demolat si construit altul, asta nu mai poate fi refacut. M-a durut cand la Ploiesti s-a facut o arena noua, la fel si la Cluj si noi ne chinuim cu o amarata de Sala Polivalenta. Pentru mine, lovitura asta a fost nu ca o palma, ci ca un pumn. Din momentul in care s-ar da drumul la lucrari, eu cred ca in maximum trei ani am avea stadionul gata. Da, sa terminam noi sala si ne gandim si la un alt stadion!”.

„Centralul” din Banie a fost inaugurat pe 29 octombrie 1967. De-a lungul istoriei, aici au jucat gloriile fotbalului romanesc, ca Ion Oblemenco, Ilie Balaci, Rodion Camataru, Costica Stefanescu, Sorin Cartu sau Gica Popescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger