AcasăSPORTCraciunescu: "Mi-au falsificat Facebook-ul!"

Craciunescu: „Mi-au falsificat Facebook-ul!”

Craciunescu nu se da batut nici dupa ce a fost demis de la CCA

Omul care a condus destinele arbitrajului in ultimele 10 luni a iesit la atac la 24 de ore dupa ce a fost demis de Comitetul Executiv al FRF. Ieri, in timp ce Ion Craciunescu dezbatea problema matrasirii sale, FRF il instala pe Alexandru Deaconu „Bricheta” in fruntea Comisiei Central a Arbitrilor.

Craciunescu nu se da batut nici dupa ce a fost demis de la CCA

Alexandru Deaconu a fost numit, ieri, in functia de presedintele al CCA, arbitrul bucurestean urmand sa-si agate “fluierul” in cui pentru o perioada nedeterminata. Cel pe care l-a inlocuit, Ion Craciunescu, este gata sa lupte pentru a-si demonstra nevinovatia.

Dialogul incriminator de pe Facebook

“Mi-au dat cartonas rosu fara acoperire regulamentara. Dar voi avea grija sa-mi plateasca contractul pana la final, plus despagubiri”, a subliniat valceanul, cel care saptamana trecuta a fost obligat sa-si rezileze contractul cu DigiSport, iar miercuri a fost demis de la CCA. Ion Craciunescu a comentat si articolul aparut intr-un ziar centrala, referitor la promovarea unei arbitre contra favoruri sexuale. “Materialul a aparut fix in ziua cand am fost demis. Ii voi da in judecata pentru ceea ce au scris acolo, dar si pentru ca mi-au falsificat Facebook-ul!”, a spus Craciunescu.

Trei presedinti sub contract la CCA!

In afara lui Ion Craciunescu, care mai are contract doi ani si doua luni cu FRF, forul arbitrilor romani mai are inca doi oameni sub contract, care au ocupat aceeasi functie. Pe 14 mai, Comitetul Executiv a luat hotararea ca orice persoana de la FRF anchetata in cazuri penale sa nu mai fie suspendate din fotbal pana cand nu se da o decizie in procesele respective. Din acel moment, Vasile Avram putea revendica functia respectiva. De ieri, Alexandru Deaconu este al treilea presedintele al CCA sub contract in acest moment, pana cazurile celor doi “fosti” se vor rezolva.

author avatar
Sebastian Stan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger