AcasăSPORT Craciunescu, despre arestarea sefului arbitrilor: Acolo se fac greseli grave, cum...

Craciunescu, despre arestarea sefului arbitrilor: Acolo se fac greseli grave, cum nu s-au vazut in ultimii 35 de ani!

Ion Craciunescu a fost prezent la nuntiile ambelor fete ale lui Bucsaru

Fostul mare arbitru Ion Craciunescu, care este favorit la preluarea sefiei CCA, a declarat pentru „Adevarul” ca nu este surprins de acuzatiile aduse actualei conduceri.

„Nu sunt surprins de acuzatiile aduse lui Vasile Avram. Nu vreau sa detaliez. Va spun doar ca eu am sustinut, ani de-a randul, ca la CCA se fac greseli grave, inexplicabile, cum nu s-au vazut in ultimii 35 de ani, cu exemple clare, si nu s-a aplicat nicio masura. Sincer, nici acum nu stiu daca aceasta comisie este independenta”, a declarat fostul mare arbitru international, Ion Craciunescu, pentru Adevarul. Cat despre preluarea sefiei la CCA, Craciunescu a precizat ca nu este printre prioritatile lui in acest moment.
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Vasile Avram a fost retinut sub acuztia de luare de mita in forma continuata pentru a asigura arbitraje favorabile echipei FCM Targu Mures in sezonul 2011-2012.

Seful arbitrilor Vasile Avram a luat mita 19.000 de euro din partea lui Terbea pentru a asigura targ-muresenilor arbitraje favorabile in acest sezon. In plus, Avram ar fi beneficiat si de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Targu Mures, din partea lui Sorin Ioan Terbea.

Dupa aproximativ 8 ore de stat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Vasile Avram a fost informat ca isi va petrece urmatoarele 24 de ore in arest, urmand ca azi procurorii DNA sa ceara judecatorilor arestarea lui pentru 29 de zile.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger