AcasăRecomandariCraciunescu a demisionat de la CCA dupa un troc Mircea Sandu-Gica Popescu

Craciunescu a demisionat de la CCA dupa un troc Mircea Sandu-Gica Popescu

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat, luni, ca a decis sa demisioneze din functia pe care o detine in urma unei intalniri pe care a avut-o cu arbitrii de pe lista FIFA.

Craciunescu este de acord sa-i cedeze lui Deaconu (foto jos) sefia CCA

In realitate, valceanul s-a retras de la Casa Fotbalului dupa o discutie cu Gica Popescu, fostul international promitandu-i ca-l va readuce in fruntea CCA la anul, dupa alegerile pentru presedintia FRF. Din cate se zvoneste, in schimbul sprijinului sau pentru sefia Federatiei, Mircea Sandu i-ar fi solicitat „Baciului” sa-l convinga pe Ion Craciunescu sa demisioneze. „Am avut o intalnire cu arbitrii de pe lista FIFA si le-am promis ca nu voi face nimic care sa puna in pericol activitatea lor internationala. Nu vreau ca ei sa aiba de suferit din cauza tensiunilor de la CCA”, este explicatia oficiala oferita de Ion Craciunescu.

Alexandru Deaconu

Fostul mare arbitru roman a fost demis la 1 august 2012 din functia de presedinte al CCA de catre Comitetul Executiv al FRF fara a i se oferi o explicatie. Ulterior, Craciunescu a atacat decizia Federatiei in justitie si a avut castig de cauza; forul condus de Mircea Sandu a fost obligat sa-i achite salariile restante plus dobanda aferenta si sa-l repuna in functie! Dupa evenimentele de ieri, la conducerea arbitrajului revine Alexandru Deaconu, supranumit „Bricheta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
870 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger