AcasăSPORTCraciunescu a batut palma cu Mircea Sandu si va prelua sefia Comisiei...

Craciunescu a batut palma cu Mircea Sandu si va prelua sefia Comisiei Centrale a Arbitrilor!

Ion Craciunescu a fost prezent la nuntiile ambelor fete ale lui Bucsaru

Ion Craciunescu a acceptat oferta lui Mircea Sandu si va prelua conducerea CCA. Craciunescu primeste propunerea sefului FRF exact in ziua in care implineste 61 de ani, scrie gsp.ro

Ion Craciunescu este presedinte executiv la Chindia Targoviste, functie la care trebuie sa renunte. De asemenea, este sub contract, ca analist, cu DigiSport. Intre 2003-2005, Craciunescu a mai condus Comisia Centrala a Arbitrilor.

Ion Craciunescu nu a avut cele mai bune relatii cu Mircea Sandu. Intre cei doi au izbucnit in ultimii ani numeroase conflicte, Craciunescu fiind nemultumit de indepartarea sa de la sefia CCA, in 2005, moment in care a devenit public adversarul presedintelui FRF.

„Ce sa zic eu acum, ca ma autopropun la CCA? Oricum, le multumesc tuturor celor care, avand incredere in mine, m-au propus pe mine. Decizia e la Mircea Sandu si la Comitetul Executiv. Daca ma suna sau ma cheama sa discutam, atunci voi avea o pozitie oficiala. Niciodata, dar retineti, niciodata nu am fost in opozitie cu arbitrajul romanesc! Daca eu apar la televizor si explic niste faze, daca eu spuneam lucrurilor pe nume, desi altii ascundeau mizeria sub pres, asta inseamna ca eram in opozitie? Da, eram in opozitie cu drumul pe care o apucase, de fapt pe care a fost indreptat arbitrajul romanesc! Toti vedeam erorile incredibile, numai cei care erau acolo ne spuneau ca arbitrajul e in crestere”, spunea ieri Craciunescu pentru www.gsp.ro.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger