AcasăSPORTCraciuneascu Reloaded

Craciuneascu Reloaded

Craciunescu a fost chemat de Sandu sa se infrupte si el din arbitrajul romanesc

Arestarea lui Vasile Avram l-a determinat pe Mircea Sandu sa-si indrepte atentia spre dusmanul valcean. In ultimii ani, cei doi au fost protagonistii unor certuri monstruoase.

Craciunescu a fost chemat de Sandu sa se infrupte si el din arbitrajul romanesc

Solicitarea patronilor din Liga 1 nu l-a lasat indiferent pe Mircea Sandu, care ieri dimineata a acceptat sa se vada cu Ion Craciunescu. Intalnirea de la Casa Fotbalului a durat aproximativ doua ceasuri, iar la final, Craciunescu a facut urmatorul anunt: „A fost doar o discutie preliminara. Nu stiu cand voi da un raspuns, depinde de cum rezolv problemele de la CCA, depinde de discutiile pe care le voi avea cu presedintele FRF. E riscant, dar riscant a fost si cand eram arbitru. Eu nu am fugit niciodata de greu, am avut curaj intotdeauna. Nu are de ce sa-mi fie frica, stiu cum sunt ca om”.

6 ani de balacareala

Sandu a sters cu buretele toate certurile avute cu dusmanul Craciunescu

Ion Craciunescu a fost presedinte al CCA intre 2003 si 2005, Mircea Sandu schimbandu-l din functie la presiunea patronilor din Liga 1. In ultimii sase ani, cei doi s-au balacarit ori de cate ori s-a ivit ocazia, replici memorabile ramanand „Craciunescu se crede Fat Frumos din Lacrima, a facut nenorociri la CCA” sau „Mircea Sandu este cea mai mare calamitate din fotbalul romanesc, n-am vazut in viata asa mincinos, este o ramasita a comunismului”.

„Nea Nelu” a facut scandal la Valcea

Pentru a putea prelua controlul arbitrajului romanesc, Ion Craciunescu trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al clubului Chindia Targoviste. In weekend, Craciunescu a fost prezent la partida cu CSM Ramnicu Valcea, disputata in Zavoi si pierduta de echipa sa, scor 0-1. „Nea Nelu” a facut scandal la finalul jocului, acuzand gazdele de lucruri murdare: „In noaptea de dinaintea partidei, toti jucatorii Chindiei n-au dormit pentru ca au acuzat probleme stomacale si au vomat. Spre finalul meciului, asa cum s-a vazut, desi a intrat pe teren de cinci minute, Gavrila a avut nevoie urgent de ingrijiri medicale, pentru ca se afla, de asemenea, intr-o stare foarte proasta. Cert este ca ceva s-a intamplat la Hotelul «Oltul», de aceea am jucat slab! Vom merge la spital pentru analize”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger