AcasăSPORTCR7 rupe logodna!

CR7 rupe logodna!

Cristiano si Irina s-au cuplat la inceputul lui 2010

Mult asteptata nunta dintre Cristiano Ronaldo si Irina Saik pare ca nu va mai avea loc, in conditiile in care relatia dintre cei doi pare ca a devenit una glaciara.

 

Cristiano si Irina s-au cuplat la inceputul lui 2010

Fotbalistul portughez si superbul model de origine rusa sunt impreuna de mai bine de doi ani, dar Irina nu a fost niciodata pe placul lui Dolores, mama lui Cristiano Ronaldo. Aceasta i-a reprosat, in dese randuri, numeroasele pictoriale sexy.

Coperta FHM Africa de Sud a dus la ruptura dintre Cristiano si Irina

Tinerii amorezi au trecut peste cuvantul mamei lui Ronaldo si au decis sa-si uneasca destinele, pe 12 iulie anul acesta, dupa ce starul lui Real Madrid intra in vacanta. Totusi, cotidianul portughez Abola anunta ca relatia dintre Cristiano Ronaldo si Irina nu mai este la fel de fierbinte ca la inceput. Se pare ca portughezul a inceput sa dea tot mai mult crezare celor spusese de mama sa, iar pictorialul Irinei pentru numarul din martie al FHM Africa de Sud a pus capac. Fotbalistul i-ar fi spus logodnicei sale ca poate ar fi cazul sa se ocupe mai mult de Cristiano jr., repros care a dinamitat relatia dintre cei doi amorezi.

Irina s-a specializat in aparitii sexy

Conform sursei citate, Cristiano si Irina au fost la New York saptamana trecuta, pentru o actiune oficiala, iar cei doi s-au mentinut in permanenta la cativa metri unul fata de celalalt. Ba, mai mult, ambii au parut nepasatori desi si-au obisnuit fanii cu saruturi fierbinti la mai toate evenimentele la care au participat impreuna.

author avatar
Cristi Ionita
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger