AcasăSPORTCostica “Valcea” revine in forta la FRF!

Costica “Valcea” revine in forta la FRF!

FRF a uitat de procesul lui Gheorghe Constantin

Gheorghe Constantin , fostul sef al arbitrilor – judecat pentru luare de mita – este de ieri membru al Comitetului Executiv al FRF, ca reprezentant al cluburilor din Liga 2.

FRF a uitat de procesul lui Gheorghe Constantin

Desi se alfa in plin proces, fiind judecat in stare de libertate pentru luare de mita si trafic de influenta, in deja celebrul dosar alaturi de patronul de la FC Arges, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin a fost ales in Comitetul Executiv al FRF. Fostul sef al arbitrilor, acum presedinte la Gaz Metan Severin, va reprezenta cluburile din liga secunda, alaturi de Cornel Svaiter, finantarorul gruparii FC Botosani.

In aprilie 2009, Costica „Valcea” si patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, au fost arestati pentru fapte de coruptie, dupa ce ultimul a fost inregistrat cand vorbea despre spagile date arbitrilor trimisi special la meciurile pitestenilor. „Am fost ales in Comitetul Executiv alaturi de Cornel Svaiter. Imi propun sa-mi fac simtita prezenta. Nu va fi de ajuns sa fiu prezent doar fizic”, a spus Constantin. Presedintele Gaz Metan Severin il va inlocui in Comitetul Executiv pe Marian Rusen, presedintele gruparii Juventus Bucuresti.

author avatar
Sebastian Stan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger