AcasăSPORTCosmin Matei nu joaca in derby-ul cu Steaua

Cosmin Matei nu joaca in derby-ul cu Steaua

Cosmin Matei n-a rezistat pe teren nici o repriza in meciul cu Pandurii

Vesti proaste pentru suporterii dinamovisti: mijlocasul Cosmin Matei nu va fi pe teren joi seara, in turul semifinalei de Cupa cu Steaua!

Cosmin Matei n-a rezistat pe teren nici o repriza in meciul cu Pandurii

Matei s-a accidentat in meciul cu Pandurii (scor 2-3) si a parasit terenul de joc inca din prima repriza. Chiar daca s-a sperat ca problema nu este una grava, se pare ca glezna talentatului mijlocas nu va rezista la un efort sustinut joi seara, impotriva Stelei, in cel mai important duel pentru „caini” din aceasta primavara. Staff-ul medical al FC Dinamo l-a anuntat, ieri, pe antrenorul Flavius Stoican ca Matei (22 de ani) nu va evolua in derby:  „Are nevoie de minimum 10 zile de repaus”. Asta, in pofida afirmatiilor optimiste facute de tehnicianul „alb-rosilor” la finalul confruntarii de sambata seara: „Speram sa nu fie ceva grav si Cosmin sa fie apt in Cupa; este un fotbalist esential pentru noi”.
Din cate se pare, ca sa-si ajute coechipierii, Cosmin Matei a fortat revenirea in primul „11”, desi doctorii echipei il sfatuisera sa nu joace in meciul cu Pandurii, de sambata seara, pentru a nu risca o recidiva a accidentarii suferite la Cluj, cu doua etape in urma.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger