AcasăSPORTCosmin Contra si-a vandut cel mai bun jucator in Rusia

Cosmin Contra si-a vandut cel mai bun jucator in Rusia

Contra si-a propus sa aduca patru fotbalisti noi la Petrolul

Petrolul Ploiesti, detinatoarea Cupei Romaniei, joaca in aceasta seara returul cu galezii de la Swansea, din play-off-ul Europa League, iar gazarii vor fi lipsiti de aportul lui Gheorghe Grozav.

Grozav a marcat 15 goluri in 45 de meciuri jucate la Petrolul (sursa foto fairplaydeprahova.ro)
Contra si-a propus sa aduca patru fotbalisti noi la Petrolul

Internationalul roman de numai 23 de ani este ca si transferat la gruparea rusa Terek Groznii, iar ploiestenii nu vor sa riste ca fotbalistul sa se accidenteze si echipa sa piarda cele 2,5 milioane de euro promise in schimbul jucatorului. In aceste conditii se poate spune ca s-au naruit si ultimele sperante ale petrolistilor la o calificare miraculoasa in grupele Europa League. In ciuda esecului usturator din tur, 1-5 cu Swansea, Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, dadea asigurari ca ploiestenii pot produce miracolul pe teren propriu. Totusi, dupa ce a aprobat cedarea lui Grozav, antrenorul de 37 de ani, poreclit Gurita, s-a resemnat si el. “Am cerut permisiunea ca Grozav sa joace in returul cu Swansea, dar am fost refuzat. Cluburile s-au inteles, jucatorul s-a inteles, mai ramane sa faca vizita medicala la Terek” a declarat Cosmin Contra. Transferul lui Grozav a fost confirmat inclusiv de Ioan Becali, care a precizat ca fotbalistul urma sa-si ia, ieri, viza de Rusia, iar astazi este asteptat la vizita medicala, existand posibilitatea ca el sa fie deja folosit in campionat, sambata, in meciul cu Anji Makhachkala de pe teren propriu. In aceste conditii, Contra se bazeaza, in returul cu Swansea din aceasta seara (20.30, PRO TV), pe un cvartet ofensiv alcatuit din Younes Hamza, Abel Camara, Damien Boudjemaa si Ferebory Dore.

Tot in aceasta seara se joaca Sporting Braga – Pandurii Targu Jiu (22.30, Digi Sport 1, 1-0 pentru portughezi in tur) si Astra Giurgiu – Maccabi Haifa (19.00, Digi Sport 1, 2-0 pentru israelieni in tur).

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger