AcasăSPORTCosmin Contra, pe lista neagra din Spania! A sarit sa-si bata adversarii

Cosmin Contra, pe lista neagra din Spania! A sarit sa-si bata adversarii

sursa foto: epochtimes-romania.com

Getafe, echipa antrenata de romanul Cosmin Contra, a obtinut, duminica seara, o victorie extrem de importanta in lupta pentru salvarea de la retrogradare, 3-1 pe terenul Valenciei.

sursa foto: epochtimes-romania.com

Gazdele au deschis scorul, prin Escudero, insa Getafe a reusit sa intoarca rezultatul, golul de 2-1 pentru oaspeti fiind marcat chiar de Ciprian Marica, atacantul ajungand la cinci goluri stagionale.

Finalul a fost unul deosebit de incins, dupa ce Pedro Leon a inscris pentru 3-1 si s-a bucurat ostentativ in fata fanilor Valenciei. Imediat bancile de rezerve ale celor doua formatii au explodat si s-a format un adevarat melee pe teren.

Cosmin Contra a avut si el o reactie nervoasa si a sarit la bataie, principala sa tinta fiind Manuel Suarez, antrenorul secund al Valenciei. Tehnicianul roman a fost eliminat si risca o suspendare drastica. In plus, presa spaniola condamna iesirea lui Contra, jurnalistii iberici fiind de parere ca un antrenor principal ar fi trebuit sa aiba un altfel de comportament intr-un asemenea moment.

„Gurita” si-a cerut scuze pentru iesirea sa, a dat vina pe tensiunea in care se afla echipa, in lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar a precizat ca cei de la Valencia sunt cel putin la fel de vinovati.

Getafe a ajuns la 31 de puncte in Primera Division si este pe locul 16, la un singur punct deasupra liniei retrogradarii, etapa a 31-a fiind, in general, una propice pentru echipele aflate in suferinta in conditiile in care Valladolid a trecut de Almeria, 1-0, Osasuna a scos un punct din meciul cu Sociedad, 1-1, iar Elche a scos un punct de la Villarreal, 1-1.

author avatar
Cristi Ionita
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger