AcasăSPORTCosmin Cernat a demisionat de la TVR

Cosmin Cernat a demisionat de la TVR

Cosmin Cernat si-a prezentat demisia din functia de director al Departamentului Sport din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport a TVR. Aceasta survine in urma scandalului cu Romtelecom.

Presedintele interimar al TVR a acceptat, marti, demisia lui Cosmin Cernat, acesta urmand sa renunte la functia de director al Departamentului Sport din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport a TVR.

„Domnul Cosmin Cernat, director al Departamentului Sport din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport, mi-a solicitat astazi, 3 iulie 2012, la ora 11.00, sa iau act de demisia sa, cerand totodata incetarea raporturilor de munca avute cu SRTv, fara perioada de preaviz. Am acceptat demisia domnului Cosmin Cernat, fiind de acord cu renuntarea la perioada de preaviz”, a declarat Radu Calin Cristea, presedintele interimar al TVR, conform Realitatea TV.

Decizia lui Cosmin Cernat survine in urma scandalului iscat pe tema contractului pe care TVR l-a incheiat cu Dolcesport, prin care televiziunea publica incredinteaza in mod direct, fara organizarea unei licitatii, catre Romtelecom, drepturi de televizare pentru ami multe evenimente sportive, printre care Euro 2012,  Jocurile Olimpice de la Londra si Campionatul Mondial din 2014.

Mai mult, luni, fostul director al Departamentului Sport a fost inlaturat atat din postura de sef al delegatiei TVR pentru Olimpiada, cat si ding grupul care se va deplasa la Londra.

author avatar
Ionut Zgimbau
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger