AcasăSPORTCosmarul Stelei revine

Cosmarul Stelei revine

Tehnicianul englez este la al doilea mandat pe banca lui Twente

Steve McClaren este noul antrenor al formatiei olandeze Twente Enschede, adversara Stelei din 16-imile de finala ale Europa League, acesta inlocuindu-l pe Co Adriaanse.

Tehnicianul englez este la al doilea mandat pe banca lui Twente

McClaren este tehnicianul care a barat drumul Stelei catre finala Europa League din 2006. Acesta se afla pe banca lui Middlesbrough cand gruparea engleza a eliminat-o pe Steaua, cu 4-2 si 0-1, in semifinalele Cupei UEFA si a pierdut finala cu FC Sevilla, cu 0-4. McClaren revine, dupa un an si jumatate, la Twente. Antrenorul parasise echipa din Enschede in vara lui 2010, dupa ce a reusit sa aduca pe “De Grolsch Veste” primul si singurul titlu din istoria de 46 de ani a lui Twente. Daca nu scapa de McClaren, Steaua ar putea scapa de Luuk de Jong, cel mai in forma atacant al olandezilor.

McClaren a dus-o pe Boro in finala Cupei UEFA

Varful de 21 de ani este dorit de Liverpool, fiind vazut drept inlocuitorul ideal pentru Luis Suarez, care a fost suspendat opt etape in Premier League. De Jong a inscris 10 goluri in 17 meciuri jucate in turul campionatului olandez. Meciurile dintre Steaua si Twente se vor disputa pe 16 si 23 februarie, echipa noastra urmand sa joace pe teren propriu in prima mansa.

author avatar
Cristi Ionita
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger