AcasăSPORTCoșmarul lui Djokovic nu se termină. Campionul sârb, reținut, din nou, de...

Coșmarul lui Djokovic nu se termină. Campionul sârb, reținut, din nou, de autoritățile australiene!

novak djokovicCoșmarul lui Djokovic nu se termină! Campionul sârb, reținut, din nou, de autoritățile australiene

Tenismenul Novak Djokovic a fost reținut din nou de autoritățile australiene, la Melbourne. Sârbul va aștepta în detenție audierile finale de duminică, în urma cărora se va stabili dacă va fi sau nu deportat din Australia.

Guvernul australian l-au etichetat pe sârb drept o amenințare pentru sănătatea publică, relatează BBC News. Avocații lui Novak Djokovic au făcut apel împotriva acestei decizii, pe care o consideră irațională, audierea fiind stabilită pentru duminică.

Până atunci, tenismul se află, din nou, în custodia forţelor australiene de frontieră.

Liderul ATP a ajuns, în urmă cu puțin timp, la Hotelul Park, din Melbourne, unde a stat timp de patru zile după ce i-a fost refuzată intrarea în țară. Acesta a făcut apel și a primit câștig de cauză. Dar Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis vineri o nouă anulare a vizei lui Novak Djokovic.

Viza anulată a doua oară

Novak Djokovic a ajuns sâmbătă dimineață într-un centru special pentru imigranți, la același hotel în care a fost reținut și prima dată. În centrul respectiv se mai află alte 33 de persoane care solicită azil sau sunt în izolare Covid.

Astfel, va fi o a doua perioadă de detenție pentru Djokovic, care și-a petrecut primele patru nopți în Australia în detenție la hotel, înainte ca un judecător să-l elibereze.

author avatar
Andreea Vlad
385 afisari

6 COMENTARII

  1. Ar fi trebuit sa invete si el ca nu e bine sa te pui cu granicerii nu iese prima data din tara.

    • Nu este vorba de grăniceri. Este doar un biet ministru cretin care a reușit sa arunce cu noroi in Australia. In plus face tot ce poate că fapta lui de vitejia să fie cunoscută și de ultimul pămîntean.

  2. @ Dacă australienii ar putea încerca să își „eficientizeze” pescuitul ocanic, că l-au concediat pe vrăjitor, ?

  3. Sunt o gramada de idioti ce spun ca sârbul trebuia sa respecte legile si reglementarile australiene. Nu inteleg ce înseamnă dreptul omului si nici ca dreptul unui om nu poate fi călcat printr-un act medical. Pentru idioti, atunci Australia ar trebui sa recunoască eroismul nazistilor, pentru ca mare parte din ei respectau niste legi si regulamente cand duceau oamenii ca pe vite la gazare si făceau tot felu de experimente pe ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger