AcasăSPORTCOŞMARUL Jelena Ostapenko a revenit în viaţa Simonei Halep. Eşec umilitor în...

COŞMARUL Jelena Ostapenko a revenit în viaţa Simonei Halep. Eşec umilitor în semifinala de la Dubai

simona halep

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (24 de ani, 21 WTA), în semifinala turneului de la Dubai, scor 6-2, 6-7 (0), 0-6.

Este al doilea eșec dureros suferit de Simona Halep în fața Jelenei Ostapenko, după finala de la Roland Garros din 2017.

Dezastru în setul 3

Meciul a durat o oră și 36 de minute. Simona Halep a reușit 8 lovituri câștigătoare și a comis 20 de erori neforțate. Pot fi remarcate și cele 8 duble greșeli ale româncei.

Jelena Ostapenko a avut 36 de lovituri câștigătoare și a comis 49 de erori neforțate. În al treilea set Halep a continua forma slabă. A greșit mult, a servit foarte slab și nu reușit să câștige niciun game. A pierdut setul la 0, iar Ostapenko s-a calificat în finală.

Halep va coborî până pe 26 WTA

În finala turneului de la Dubai, Jelena Ostapenko o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova (31 WTA), care a profitat de retragerea cehoaicei Marketa Vondrousova (38 WTA), înainte de startul partidei.

Pentru că nu şi-a apărat trofeul cucerit în 2020 la acest turneu, Simona Halep (30 de ani) va coborî în clasamentul WTA până pe locul 26. Dacă Veronika Kudermetova se impune la Dubai, românca pică pe locul 27.

author avatar
Andrei Ștefan
571 afisari

8 COMENTARII

  1. Da, Haplea, da, iti multumim pentru circul pe care il oferi din cand in cand, ca acu, de pilda !! ha ha ha 🙂 Chiar am vazut setul 3, a fost ceva magnific, sa zicem asa, te-a plimbat letona aia pe teren, de zici ca erai bichonul ei personal !! Ha ha ha 🙂 Haplea Presedinte !! Bai, e bine ca mai e si ceva circ de calitate la tembelizor, altfel chiar ar cam deraia romanasii de la stresul cel il baga in astia criminalii aia ratati de Arahat si de Gheorghitza Muitza !! Ha ha ha 🙂 Haplea, tine-o tot asa, adica acum chiar e cazul ca Ciurukul tau sa iti faca acolo vre-o 2-3 copii xerox, si sa te si lase cu ochii in soare, cum amai facut si tampitul ala de inca 2 ori, se stie ca tipul e recidivist !! Sa vedem cat de mult noroc o sa aiba si makedoanka asta ordinara in viata, speram sa iti stea banii aia in gat, tu ratata imputita, zgripturioaka drakului !! Ha ha ha 🙂 Si Haplea, sa nu uiti sa faci si doxa 3 in cap, altfel nu te vei face bine niciodata !! Ha ha ha 🙂

  2. E pe primul loc la capitolul FUDULIE.Toti sant prosti numai ea e desteapta lumii.Cand ai malai te crezi orice…

  3. Hai sa multumim pt toti soimii de aur pe care i-a castigat Simonica de la printii desertului, fatalailor.

  4. O URMARESC PE SIMONA DE MULTA VREME ,DE FIECARE DATA CAND E PLINA DE EA FACE DECLARATII GRATUITE ,SI APOI IA BATAIE !,N-AI UN PRIETEN , UN PSIHOLOG UN ANTRENOR CARE SA TE INVETE SA TACI CAND TREBUIE ?. INTODEAUNA CAND ESTI PLINA DE TINE ,CAND ESTI INFOIATA CA UN PAUN IEI BATAIE.
    AI 30 DE ANI !!,ORI TE CORECTEZI ORI TE RETRAGI ,TE-AI FACUT DE RAS SINGURA ,TU PIERZI ,CHIAR NIMENI NU TE POATE CORECTA ?.

  5. Joaca Simo mai joaca 20 ani sa moara prostii de ciuda ta. Parca joaca pe banii vostri. Pacat ca nu am eu 10.000 de euro sa-i dau lui nenea Tiri sa-si mai ia o masina buna.

  6. Per ansamblu, nu a fost umilitor. A pierdut in decisiv, dupa ce a castigat foarte clar primul set si l-a pierdut in tie-break pe al doilea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger