AcasăSPORTCoşmarul continuă pentru fetele lui Maradona, chiar şi după moartea tatălui lor!...

Coşmarul continuă pentru fetele lui Maradona, chiar şi după moartea tatălui lor! Procurorii le-au luat la întrebări

maradonaFetele lui Maradona, audiate de procurori

Gianinna, 31 ani, şi Jana, 24 ani, două dintre fetele lui Maradona, au fost audiate de procurori, în cazul morţii tatălui lor.

Fetele fostului mare fotbalist argentinian au fost audiate vineri în cadrul anchetei de omor din culpă deschisă de procurori pentru a se determina dacă pot fi reţinute responsabilităţi legate de cazul decesului starului argentinian din luna noiembrie.

Tinerele au fost convocate de procurorul din San Isidro, o suburbie a capitalei argentiniene, pentru a fi interogate ”despre probleme specifice care au apărut în cursul anchetei”, conform unei surse citată de agenţia Telam.

Procurorii caută dacă medicii au sau nu vreo vină

Justiţia argentiniană încearcă să stabilească dacă a existat o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în ceea ce priveşte tratamentul medical administrat lui Maradona, decedat pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac.

Ancheta i-a vizat iniţial pe neurochirurgul Leopoldo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov. Ea a fost extinsă la un psiholog şi doi infirmieri (un bărbat şi o femeie) care erau la căpătâiul lui Maradona, iar de acum sunt cercetate şi alte două persoane: coordonatorul acestor infirmieri şi un medic coordonator al spitalizării la domiciliu.

Jana, fiica lui Maradona cu Valeria Sabalain, a depus mărturie după sora ei şi a părăsit biroul procurorului tot fără a face declaraţii.

author avatar
Andrei Ștefan
174 afisari

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua.
    De Maradona din Carpati, Burleanu cine se ocupa?
    Fifa
    Uefa
    DNA
    Dicot
    sau Corpul Minister Sport.?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger