AcasăSPORTCosmarul Amoah

Cosmarul Amoah

Amoah a bagat frica in Sabau

Olandezii de la SC Heerenveen n-au castigat niciunul dintre cele patru meciuri de verificare disputate in aceasta vara, insa Ioan Ovidiu Sabau considera ca prima mansa din Olanda se va putea incheia prost pentru romani.

Amoah a bagat frica in Sabau

Tehnicianul Rapidului a urmarit cateva inregistrari cu meciuri sustinute de adversara Rapidului in turul III preliminar Europa League si l-a identificat drept pericolul numarul 1 pe ghanezul Matthew Amoah, desi la Heerenveen evolueaza si Filip Djuricic, Sven Kums sau Oussama Assaidi.

Ioan Ovidiu Sabau

Trecutul dintre Sabau si Amoah este unul indepartat, antrenorul giulestenilor recunoscand ca are numeroase cosmaruri cu fotbalistul ghanez, mai ales dupa ce Vitesse Arnhem, cu Amoah in echipa, a eliminat pe Rapid din primul tur al Cupei UEFA, editia 2002-2003. A fost 1-1 in Olanda si 1-0 pentru Vitesse la Bucuresti, Amoah fiind co-autor la cele doua goluri marcate pentru formatia din Arnhem. Aflat atunci in lotul giulestenilor, Sabau a ratat partida din Olanda din cauza unei accidentari, si a fost doar rezerva la Bucuresti, dar spune ca l-a afectat enorm acea dubla, returul Rapid – Vitesse fiind ultima disputa de Europa in care numele „Motului” a fost trecut pe foaie ca jucator.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger