AcasăSPORTCorrina Schumacher: Lasati-l in pace pe Michael!

Corrina Schumacher: Lasati-l in pace pe Michael!

Corinna, sotia lui Michael Schumacher, a transmis un comunicat presei, ieri, in care face apel pentru ca medicii si familia sa sa fie lasati in pace, iar jurnalistii sa plece de la clinica din Grenoble, unde este internat fostul pilot.

Corinna Schumacher cere liniste pentru sotul sau, Michael (foto jos)
Michael Schumacher

„Este important sa menajam medicii si spitalul pentru a-si putea desfasura activitatea linistiti. Va rog, de asemenea, sa ne lasati familia in pace!”, a scris Corinna Schumacher intr-un comunicat adresat insitutiilor mass-media. „Aveti incredere, va rog, in declaratiile medicilor si parasiti clinica! Va rog sa ne sustineti in lupta comuna pentru Michael”, a adaugat sotia lui Schumacher. Luni seara, un apropiat al fostului pilot a afirmat ca starea de sanatate „s-a ameliorat usor”. Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arata „usoare semne de imbunatatire”, dar ramane in continuare critica.

Pe de alta parte, camera fixata pe casca germanului functiona in momentul accidentului, iar imaginile captate pot fi folosite in ancheta, au anuntat, ieri, surse din cadrul autoritatilor franceze care instrumenteaza acest caz. Aceasta camera, despre existenta careia s-a aflat vineri, la cinci zile de la accident, a fost oferita anchetatorilor de familia lui Michael Schumacher. Septuplul campion mondial la Formula 1 a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Schumacher a fost operat pana acum de doua ori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger