AcasăSPORTCoronavirusul lovește din nou echipa lui Gigi Becali. Focar de Covid-19 la...

Coronavirusul lovește din nou echipa lui Gigi Becali. Focar de Covid-19 la FCSB, înainte de meciul din Europa League

FCSB

Covid-19 lovește din nou în FCSB, după ce în august echipa a avut 4 jucători infectați. Printre cei depistați pozitiv cu noul coronavirus acum se numără antrenorul principal Toni Petrea, preparatorul fizic Thomas Neubert și oficialii Mihai Stoica și Marius Ianuli.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a echipei lui Gigi Becali, antrenorul cu portarii Marius Popa și Stoica au fost testați pozitiv încă din 10 septembrie. Singurul membru al staff-ului care nu a fost infectat este Mihai Pintilii, potrivit sport.ro.

FCSB a anunțat șapte cazuri de infectare cu Covid-19

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome”, precizează FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Probleme la meciul din Europa League

Lucrurile sunt dificile pentru FCSB, care urma să se deplaseze Serbia, pentru duelul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League.

Antrenorul principal Toni Petrea nu va putea face deplasarea pentru această partidă. La meciul de joi, din turul 2 preliminar al Europa League, pe banca „roș-albaștrilor” va sta antrenorul secund al echipei, Mihai Pintilii.

Din rândul jucătorilor ar fi fost depistat pozitiv doar Andrei Miron.

Meciul dintre Backa Topola (locul 4 în Serbia în sezonul trecut) și FCSB va avea loc joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, în manșă unică.

author avatar
Andreea Vlad
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger