AcasăSPORTCorona - Steaua, ultimul examen inainte de Basel, este LIVE aici

Corona – Steaua, ultimul examen inainte de Basel, este LIVE aici

Corona Brasov si Steaua Bucuresti se intalnesc, sambata seara, la Brasov, de la ora 20.30, intr-un meci contand pentru etapa a 13-a a Ligii I la fotbal.

Min. 95 – Este final de meci la Brasov. Steaua pierde doua puncte importante, dupa un meci pe care l-a controlat, dar in care si-a creat prea putine ocazii de a marca.

Min. 93 – Marc vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 90 – Intra Damian in locul lui Brata.

Min. 86 – Tudose vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 81 – Intra Arce in locul lui Burlacu.

Min. 74 – Galben pentru Pirvulescu.

Min. 70 Corona – Steaua 1-1. Stanciu transforma un penalty obtinut de Chipciu. Faza discutabila in careul Coronei. Burlacu a vazut cartonasul galben pentru fault, iar Vranjkovic a fost avertizat pentru proteste.

Min. 67 – A intrat Nikolic in locul lui Kapetanos.

Min. 61 – Brata a vazut cartonasul galben.

Min. 56 – A intrat Horia Popa in locul lui Neacsa.

Min. 50 – Neacsa a vazut cartonasul galben pentru un fault.

Min. 48 – Chipciu a vazut cartonasul galben pentru un fault.

Min. 46 – La Steaua au iesit Szukala si Cristi Tanase si au intrat Adrian Cristea si Stanciu.

21.31 – Corona a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Brasov. Corona conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza controlata de Steaua, dar in care trupa lui Reghecampf si-a creat prea putine ocazii de a marca.

Min. 15 Corona – Steaua 1-0. Dupa ce Cristi Tanase rateaza o ocazie uriasa, Corona da lovitura. Martac a centrat de pe dreapta si Szukala a deviat balonul in propria poarta.

20.31 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Brasov, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 4.000 de spectatori.

Corona, antrenata de Ionel Gane, incepe cu Marc – Martac, Tudose, Asanovic, Burlacu – Miranda, Dalbea – Brata, Vranjkovic, Neacsa – Sergiu Bus. Rezerve sunt Danalache, Damian, Arce, Braganca, Vlad Munteanu, Popa, Aguirre.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Pirvulescu – Bourceanu, Filip – Chipciu, Cristi Tanase, Tatu – Kapetanos. Rezerve sunt Nita, Prepelita, Latovlevici, Georgievski, Cristea, Stanciu, Nikolic.

sursa foto: steauafc.com

author avatar
Cristi Ionita
792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger