AcasăSPORTCornel Talnar: "Nu putem emite pretentii cu un lot atat de subtire"

Cornel Talnar: „Nu putem emite pretentii cu un lot atat de subtire”

Esecul suferit sambata seara, 1-2 cu Petrolul, nu i-a cazut tocmai bine lui Cornel Talnar, antrenorul formatiei Dinamo Bucuresti.

Tehnicianul s-a declarat dezamagit de greselile individuale comise de anumiti jucatori si a precizat ca Dinamo nu poate sa emita pretentii din cauza lotului subtire pe care il are la dispozitie.

Intr-o interventie avuta la digisport, Talnar a precizat ca „sper sa aducem un fundas stanga, de doua luni tot cer un fundas stanga si un mijlocas. Dar asta este, jucam cu ce avem”.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anuntat ca echipa sa va efectua un stagiu de o saptamana la munte, profitand ca Liga I va fi intrerupta timp de doua saptamani, perioada in care nationala Romaniei va infrunta Ungaria si Olanda in preliminariile Campionatului Mondial.

Dupa Petrolul – Dinamo 2-1, Cornel Dinu i-a atacat pe fotbalistii oaspetilor spunand ca „nu este posibil ca elevii lui Cornel Talnar sa piarda majoritatea duelurilor. Nu se poate ca Matei si Curtean sa nu-si depaseasca niciodata adversarii directi”.

De precizat ca Rus si Boubacar, doi dintre cei mai slabi jucatori de pe teren, au evoluat raciti, ei avand febra pana in dimineata partidei.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger