AcasăSPORTCornel Dinu vorbeste pe intelesul ultrasilor: puterea binelui!

Cornel Dinu vorbeste pe intelesul ultrasilor: puterea binelui!

Mister vrea liniste in Stefan cel Mare inaintea derby-ului

Administratorul-delegat al FC Dinamo considera ca suporterii „alb-rosilor” ar trebui sa fie alaturi de echipa, acum, inaintea importantului derby cu Steaua.

Mister vrea liniste in Stefan cel Mare inaintea derby-ului

Cornel Dinu a vorbit, ieri, despre apropiatul meci Dinamo – Steaua, lansand la un moment dat si o serie de povete adresate fanilor din Stefan cel Mare, aflati intr-un conflict deschis cu actionarii Badea, Savulescu si eventual Borcea, treaba lor din care pricina!

Mister Dinu s-a exprimat deschis, pe intelesul tuturor, mai ales intru priceperea unor ultrasi gen Elias Bucurica, Nicu Tararache sau Adi Blondu’: „Speram sa avem parte de fair-play si bun gust din partea tribunei la meciul cu Steaua. Pentru ca poporul nu este atat de rau cum sunt timpurile si administratia care il guverneaza. Stim ca e foarte bine sa practici puterea binelui, adica prin putere sa creezi bine, dar din pacate noi traim doar binele puterii. In ciuda acestei fronde a galeriei lui Dinamo, ea isi va reveni si se va apropia de echipa. Sper ca acesti baieti inteligenti care conduc galeria sa-si revina si sa-si dea seama ca atunci cand semeni ura, incarcarea de energie este nefasta si cel care sufera este declansatorul acestei stari de spirit. Sunt convins ca au inteligenta sa vina alaturi de echipa, nu neaparat pentru ca echipa ar avea nevoie de ei, ci pentru ca sunt oameni inteligenti si ar trebui sa stie sa treaca peste momente de restriste. E nevoie de ganduri bune, e nevoie ca dragostea pe care o au pentru Dinamo sa si-o manifeste prin respectul pe care il au fata de aproapele lor. Am incredere in aceasta revenire a spiritului galeriei dinamoviste. Repet, cine seamana rau se autodistruge”, a declarat Dinu.

author avatar
Mihai Koblenko
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger